Szállj le a feneked és kalandtúra

A végén, a rendszeres utazási vált kiszámítható és unalmas. Csökkenő viteldíjak és az emiatt bekövetkező szervezett utazások válik a legelterjedtebb módja nyaral, utazás vált uninspiring és monoton.

Ez az érzés a kaland, hogy az utazás állítólag idézik vált elcsigázott. Ez az, ami azt eredményezte, hogy egy új utazási forma manapság – kalandtúra! Kalandtúra nemcsak népszerű az adrenalin töltött fiatalok, hanem egyre nagyobb mértékben veszik fel az embereket az idősebb generáció is, mert nagyobb fitness, egészség, szabadidő és a gazdasági jólét.

Ott tényleg nagyon kevés más a világon, amely lehet izgalmasabb, mint kalandtúra, mert elsősorban magában kockázatvállalást. Amikor kint, akkor végre elkezd megtapasztalt annak edgiest – amely része a izgalom. Nem nehéz kitalálni, hogy miért. Olcsó üdülési ajánlatokat keres? nézd meg a különböző ajánlatokat a minden-akcio.hu oldalon.

Ez általában visz minket közel Anyatermészet rá rawest legjobb. Azt is gyakran vezet bennünket, hogy új embereket és kultúrákat, így szélesítjük szempontból a világ, amelyben élünk.

ActiveSteve – 2008

Azok számára, akik valóban a hardcore kalandtúra saját adrenalin pumpáló legjobb, sok lehetőség van, mint például a skálázás a tizennégy ezer láb sziklás hegyek Colorado vagy akár loftier hófödte csúcsok a himalájai tartományban, kerékpározás útvonalán Tour de France, vagy próbál ki új szívritmus-pumpáló kalandsportokat mint vadvízi evezés az alattomos, hengerelt jeges vizeken.

Lehet választani, hogy próbálja para vitorlás a Updraftok származó szédítő sziklák, bungee leugrik bizonytalan toe-tart, vagy sí le haj raisingly meredek hegyoldalak. Ha ez izgalom, amit keres, nincs ínség őket.

Azonban nem minden kalandtúra kell magában a hátborzongató hőstettek, dacolva a halál. A szelídebb hajlított az elme, vannak utak megtehetsz, ezek is ugyanolyan izgalmas és ösztönző, nem sok veszély részt bennük.

Például, akkor lebegnek fölé afrikai vadászterület egy hőlégballon nézni oroszlánok vadászott zsákmányukat alatti, vagy egy séta a régi Angkor Wat templom elfojtotta a kambodzsai dzsungel, vagy túra az erdőn nyomvonalak amazóniai dzsungel éli az egzotikus vadon élő állatok ott, mint a Cayman szunyókált a bankok a folyók vagy a fényesen hued papagájok csippanni a lombkorona ágak fölött.

ActiveSteve – 2008

Néhány más kalandtúra helyek közé öko-trekking keresztül az esőerdők a Karib érdekében, hogy közelről a rovarok, madarak és állatok élnek meg. Meg lehetne kemping utazások különféle egzotikus helyszíneken is ki a turisztikai térkép, és megismerhetik a helyiek – a táplálkozási szokások, viseletek, a nyelv és a kultúra által ténylegesen interrelating velük.

Vagy talán azt szeretné, valami magányos és gyengéd. Ha igen, még mindig vannak érintetlen strandok, amelyek gyakorlatilag kihalt, és létezik, hogy merüljön el a V-fröcskölt ragyogása sárga homok és azúrkék tenger.

Vagy, ha szeretne egy kicsit élénkebb, mi a szörfözés partjainál Costa Rica? Mindezek a lehetőséget biztosítanak, hogy egy része a kalandtúra, anélkül, hogy túl veszélyes.

Leave a Reply