Utazás Bali – Amikor egy újszülött!

Semmi sem lehet csábító, mint egy egzotikus szigeten paradicsomi ha gondolkodás fiatalító magát a következő nyaralás. Az egyik legnépszerűbb úti cél, hogy még soha nem veszített bája Bali Indonézia. Ez paradicsomi sziget híres tiszta strandok, nyugodt környezetben, egy addiktív ázsiai báját, ami biztosan segít az összes istállót a szorongás és megfiatalítani a természet ölében. Tehát, ha utazik Bali először, akkor itt van néhány érdekes tippeket is megtalálhatók hasznos.Tervezi, hogy látogasson el a gyönyörű szigetet, hogy a járat könyv ma www.bravofly.hu és élvezze a nyaralást

Elérte a paradicsom nem egy nehéz feladat, mivel meg fogja találni bőven repülési lehetőségeket Európa, Ausztrália és az Egyesült Államok is. Azonban előzetes jegyrendelés is segít, hogy jobb árat. Emlékezik! Ez az egyik a hotspotok utazók minden sarkából a világ.

A legjobb, ha utazni május és szeptember között, mivel ez a száraz évszak Balin. A többi hónapban főleg zavaros marad és nedves, mert a heves esőzések. A száraz hónapokban, akkor ismét kap egy pillantást a természet a legjobb a trópusokon.

Sunshne954 – 2009

Ez elég meleg a száraz hónapokban. Tehát arról, hogy már lefoglalta a szobában egy légkondicionáló rendszer, hogy megverte a hőt.

Könnyű légáteresztő pamut ruhát kell a szekrény a szigeten. Tehát ne felejtsük el, hogy készítsen néhány szép fürdőruhák, bikinik és egyéb fürdőruha, ahogy azt kell lazítás a nap és játszik a strandon a legtöbb része a nap. Igen! Meg kell próbálni a különböző vízi sportok néhány szórakoztató kaland!

Taxik csak lehetőség, ha utazik a hely körül. Tömegközlekedésben teljesen nem létezik. Azonban taxik ésszerűen elérhető.

Shop, enni, és látogasson el az egzotikus strandok, vagy menj fel a szép dombok Bali és kap egy pillantást a város tetején. Mindig jobb lesz, ha lehet tapasztalni, panorámás kilátás nyílik az egész városra. Egyszerűen nem lehet kihagyni!

Míg Bali, ne hagyja ki a legjobb hotspotok, mint például:

– Ubud Szent Monkey Forest
– Lembongan Island Cruise
– Batur vulkán

Tapasztal a szórakozás közben ebben a trópusi paradicsomban megfiatalítja te így a mentes stressz és a szorongás és a felszerelés, amit fel kell néznie a világot újra. Pihenjen és élvezze minden pillanatát ebben a trópusi paradicsomban, és ez teljesen felejthetetlen az elkövetkező években!

Leave a Reply